nieuws

Agendatip: ‘Co-creatie in de zorg’

Architectuur

Het thema van symposium ‘Co-creatie in de zorg’ is dit jaar mensgerichte huisvesting.
Het symposium vindt plaats op 26 november in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Agendatip: ‘Co-creatie in de zorg’

Het thema wordt besproken door Hans van Beek van Atelier PRO (architect van het Meander Medisch Centrum), facilitair manager Hennie van Pinxteren van het gebouw, en Lst but not least door Marc de Hond: een theater- en televisiemaker die nu 12,5 jaar in een rolstoel zit en dus precies weet waaraan een zorgomgeving moet voldoen.

Klantgerichtheidsgoeroe Nienke Bloem is dagvoorzitter, leidt de discussies en geeft zelf ook een voordracht. Een rondleiding door het innovatieve ziekenhuis en een netwerkborrel behoren ook tot het programma.

‘Co-creatie in de zorg’ is bedoeld voor architecten, aannemers, facilitair managers en anderen die vakinhoudelijk actief zijn bij het ontwerpen, (ver)bouwen en inrichten van zorgomgevingen.

 

Reageer op dit artikel