nieuws

Suze Gehem Duurzame Bouwvrouw 2015

Architectuur

Suze Gehem heeft de Duurzame Bouwvrouw award 2015 gewonnen. Gehem (29) ontving de prijs vandaag uit handen van jury-voorzitter Maxime Verhagen (Bouwend Nederland) tijdens de Dutch Green Building Week. Het is de tweede keer dat de prijs op initiatief van de Stichting Dubotechniek werd uitgereikt.

Suze Gehem Duurzame Bouwvrouw 2015

De technisch ontwikkelaar bij BAM Woningbouw was in 2012 samen met Wubbo Ockels een van de mede-oprichters van ‘De Groene Grachten’, een initiatief om de grachtengordel van Amsterdam te verduurzamen.

De jury raakte overtuigd van haar enthousiasme, idealisme en doorzettingsvermogen om juist oude panden te verduurzamen. De stap om los te komen van de Amsterdamse grachtengordel en de blik te verbreden, zag de jury als belangrijk pluspunt. Via de Groene menukaart met vijftig concrete maatregelen, mag iedereen meeprofiteren van de opgedane kennis en ervaring. 

Lees verder op Cobouw.nl

Reageer op dit artikel