nieuws

Internationaal BIM onderzoek

Architectuur

De BNA roept Nederlandse architecten op om mee te doen aan een internationaal BIM-onderzoek.

Internationaal BIM onderzoek

Jaarlijks wordt door NBS in het Verenigd Koninkrijk een BIM onderzoek gehouden. NBS is een onderdeel van de RIBA. Inmiddels is dit onderzoek ook in verschillende Europese landen uitgevoerd waardoor een goede benchmark ontstaat. De Nederlandse gegevens ontbreken op dit moment nog in deze benchmark.

Daarom neemt STABU nu samen met het BIM Loket het initiatief om in Nederland de stand van zaken op BIM-gebied te onderzoeken zodat bedrijven en branches kunnen zien hoe Nederland scoort in vergelijking met andere Europese landen. De BNA ondersteunt het BIM Loket en dit onderzoek. Door het invullen van het onderzoek helpt u de Nederlandse BIM ontwikkelingen in Europa beter in kaart te brengen en te verbeteren. Het invullen van het onderzoek neemt ca. 10 minuten in beslag.

Ga naar het onderzoek 

 

Reageer op dit artikel