nieuws

Vijf projecten genomineerd voor StiB Award

Architectuur

Uit ruim zestig aanmeldingen zijn vijf projecten voor de WPM Groep/Vastgoedmarkt StiB Award genomineerd: de Markthal (Rotterdam), De Hallen (Amsterdam), Oostpoort (Amsterdam), TivoliVredenburg (Utrecht) en ABC in Twello (Voorst). Vandaag geven de genomineerden een korte toelichting tijdens de Provada.

Vijf projecten genomineerd voor StiB Award

Lezers en bezoekers van Vastgoedmarkt kunnen op hun favoriete project stemmen via www.stedeninbeweging.nl.

Op korte termijn zal de jury een bezoek brengen aan de genomineerde projecten. Het juryoordeel en het publieksoordeel zullen gezamenlijk de winnaar aanwijzen, die op maandag 28 september tijdens het symposium Steden in Beweging bekend zal worden gemaakt.

Door het toekennen van de jaarlijkse WPM Groep/Vastgoedmarkt StiB Award – in 2013 voor het eerst – belonen WPM Groep en Vastgoedmarkt de meest succesvolle, recent voltooide gebiedsversterking binnen Nederland, die op een onderscheidende manier bijdraagt aan het intensiveren van de vitaliteit en de dynamiek van een stad, stadsdeel of dorp.

Provada

Tijdens de Provada zullen vertegenwoordigers van de genomineerde projecten vandaag (dinsdag 2 juni om 12.00 uur op de stand van Vastgoedmarkt (hal 9, stand 11) kort toelichten waarom die dit jaar de winnaar van de StiB Award 2015 moeten worden. Kijk voor meer informatie op www.stedeninbeweging.nl en breng een stem uit op uw favoriete project.

Bron: Vastgoedmarkt.nl

 

Reageer op dit artikel