nieuws

Uitbreiding maatschap OeverZaaijer

Architectuur

De architecten John Bosch en Oresti Sarafopoulos treden toe tot de maatschap OeverZaaijer architectuur en stedebouw.

Uitbreiding maatschap OeverZaaijer

John Bosch is als architect-directeur al ruim 10 jaar werkzaam bij OeverZaaijer en heeft diverse spraakmakende projecten op zijn naam staan.

Oresti Sarafopoulos is momenteel werkzaam met een zelfstandig bureau, Sarafopoulos architects. Hij heeft met zijn bureau verschillende grote en kleine projecten in opdracht.

De maatschap OeverZaaijer architectuur en stedebouw zal vanaf 1 januari 2016 bestaan uit: Wouter Zaaijer, Chris Zwiers, John Bosch en Oresti Sarafopoulos. Samen met Cees den Ouden en Victor Frequin vormen zij het management team.

De uitbreiding van OeverZaaijer staat in het teken van herstel van de markt voor architectenbureaus. Na moeilijke jaren is 2015 een jaar waarin het bureau diverse nieuwe opdrachten heeft mogen verwerven. Verjonging, ook in de leiding, is een punt dat voor Wouter Zaaijer wezenlijk is voor de continuïteit van het bureau. Tevens geeft deze uitbreiding vertrouwen in de toekomst van het bureau. 

 

Reageer op dit artikel