nieuws

Opening RAi Amtrium

Architectuur

Tegelijkertijd met de eerste dag van de Provada en het Transformatieplein in de RAI Amsterdam zijn de deuren van het nieuwe multifunctionele beurs- en congresgebouw Amtrium feestelijk geopend.

Opening RAi Amtrium

 

Het Amtrium is een derde generatie beursgebouw, waarin de beurs-, congres- en kantoorfunctie zijn verenigd. Bovendien heeft het gebouw twee restaurants en een bijzondere kas voor city farming. Het centrum is een ontwerp van Benthem Crouwel Architekten en het eerste congresgebouw in Europa met het BREEAM-NL Excellent label.

Meest in het oog springende element van het Amtrium is de vijf verdiepingen tellende verticale kas. Deze unieke city farm levert de eigen groenten en kruiden voor de restaurants van RAI en voor restaurant The Roast Room.

 

 

 

Reageer op dit artikel