nieuws

ARC15 – Inschrijven voor nieuwe categorieën

Architectuur

Onlangs maakten wij bekend dat je je kon inschrijven voor de ARC15 Awards Interieur en Architectuur. Vanaf nu kun je je ook inschrijven voor de nieuwe categorieën ARC15 Detail Award en de ARC15 Innovatie Award. Alle inzendingen zijn gemaakt of opgeleverd tussen 1 augustus 2014 en 31 juli 2015. Je werk wordt beoordeeld door een vakkundige jury. De deadline om in te schrijven is 28 augustus. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking op donderdag 19 november 2015.

ARC15 – Inschrijven voor nieuwe categorieën

ARC15 Detail Award

Goede detaillering draagt bij aan de esthetiek en de functionaliteit van een gebouw en is daarmee mede bepalend voor de ervaring en de waardering ervan. De ARC15 Detail Award bekroont architectonisch uitdagende, reeds voltooide projecten die zich onderscheiden door innovatieve details in een samenhangend totaal concept. Het doel van de prijs is het maatschappelijke belang van architectuur belichten, de rol van architectuur in het publieke leven versterken en de contacten tussen architecten, toeleveranciers en opdrachtgevers stimuleren.

ARC15 Detail Award is een initiatief van KUBUS en de Architect

ARC15 Innovatie Award

Experiment en vernieuwing kenmerken de Nederlandse architectuur. Zij heeft het vermogen zich iedere keer succesvol aan te passen aan de nieuwe realiteit. Met de ARC15 Innovatie willen de uitschrijvers veelbelovende ideeën stimuleren die vernieuwend èn haalbaar zijn en die relevant zijn voor de opgave van transformatie en herbestemming. Doel van de prijs is het versterken van het draagvlak onder innovatie en het stimuleren van vernieuwende projecten. Criteria voor de ARC15 Innovatie Award zijn creativiteit, functionaliteit en toekomstbestendigheid.

ARC15 Innovatie Award is een initatief van Desso en de Architect

ARC15 Meubel Award

Binnenkort lanceren we de ARC15 Meubel Award. Houd de ontwikkelingen in de gaten op www.arc-awards.nl. Daar vind je ook meer informatie over de wijze van inzending, data, enz.

 

Reageer op dit artikel