nieuws

Nathalie de Vries kandidaat-voorzitter BNA

Architectuur

Het bestuur van de BNA maakte bekend dat Nathalie de Vries (MVRDV) als enige kandidaat vanuit het bestuur wordt voorgedragen voor het BNA voorzitterschap. De Vries is architect en partner bij MVRDV uit Rotterdam. De voordracht zal op de ledenraad van de branchevereniging van 13 mei a.s. tot een besluit moeten leiden.

Nathalie de Vries kandidaat-voorzitter BNA

Bij een positief besluit van de ledenraad komt met de mogelijke benoeming van Nathalie de Vries van MVRDV formeel op 1 juli a.s. een einde aan het vierjarig voorzitterschap van Willem Hein Schenk, die vanaf september 2011 de scepter zwaaide.

Willem Hein Schenk, architect en partner van De Zwarte Hond, heeft met bestuur en bureau de BNA door moeilijke tijden geloodst.

Reageer op dit artikel