nieuws

de Architect april 2015 verschijnt vandaag

Architectuur

Vandaag valt het aprilnummer van de Architect bij je op de mat. In dit nummer een uitgebreide projectbespreking van onder andere het nieuwe station van Delft door Benthem Crouwel en Mecanoo Architecten en van het Texture Museum in Kortrijk (B).

de Architect april 2015 verschijnt vandaag

 

Verder ruim aandacht voor het werk van Cepezed met een dubbelbespreking van twee gebouwen: het KWR Watercycle Research Institute in Nieuwegein het het Leefmilieu-gebouw in Brussel. De details en foto’s laten zien hoe maximaal architectonisch effect behaald kan worden door technische prestaties te vatten in uitgekiende detaillering.

Ook in het aprilnummer een uitgebreid interview met Odette Ex met de titel ‘Eenheid door verbinding’. Natuurlijk ontbreken de productnoviteiten niet. In dit nummer staan ramen en deuren hierin centraal.

Actie abonnement de Architect

 

 

Reageer op dit artikel