nieuws

Nominaties Vastgoed Award 2015

Architectuur

André van Stigt van architectenbureau J. van Stigt is een van de genomineerden van de Vastgoedmarkt Award die tijdens het Trends Congres 2015 op 21 april wordt uitgereikt. De prijs gaat naar de vastgoedman of -vrouw die zich in het afgelopen jaar op bijzondere wijze heeft onderscheiden.

Nominaties Vastgoed Award 2015

De keuze van vijf genomineerden is gemaakt uit de voordrachten die lezers van Vastgoedmarkt hebben achtergelaten op de site. Elke lezer die dat wilde kon zijn favoriet bekend maken, natuurlijk voorzien van een degelijke onderbouwing.

Uit die longlist heeft de redactie, na het horen van de aanbevelingen van haar adviseurs, die kandidaten gekozen zich in de ogen van de redactie het meest in de markt hebben onderscheiden. Bij de selectie is ook rekening gehouden met de diversiteit die de vastgoedbranche kent: ontwikkelaars, beleggers, financiers, adviseurs; particulier en publiek, institutioneel en niet-institutioneel.

Nu de genomineerden bekend zijn gemaakt, is het woord opnieuw aan de brede groep van vastgoedprofessionals die Vastgoedmarkt via zijn site bedient. Via een stemformulier kunnen lezers en bezoekers hun favoriet onder de genomineerden aangeven. De winnaar ontvangt, naast een oorkonde, een van hem geschilderd portret van de befaamde Noord-Hollandse kunstschilder en illustrator Hans Sprangers.

De genomineerden voor de Vastgoedmarkt Award 2014/2015 zijn:
Dirk Anbeek, ceo Wereldhave
Kees van Harten, directeur Capital Value
Marco Hekman, ceo CBRE Nederland
Jeroen Lokerse, managing partner Cushman & Wakefield
André van Stigt, architectenbureau J. van Stigt

 

Actie abonnement de Architect

 

Reageer op dit artikel