nieuws

Hosper Sweden en Mandaworks zijn één

Architectuur

Hosper Sweden, opgericht in 2006 door de Nederlandse stedebouwkundige Patrick Verhoeven, is vanaf 1 januari samengevoegd met Mandaworks. Hosper Sweden is hierbij geen onderdeel meer van Hosper Nederland.

Hosper Sweden en Mandaworks zijn één

Patrick Verhoeven en Martin Arfalk van MandaWorks ontmoette elkaar in 2010. Hun gezamenlijke achtergrond en de Nederlandse werkervaring van Arfalk leidde tot het eerste samenwerkingsproject waarna er meer volgden, zoals de winst van de open internationale stedebouwkundig prijsvraag voor Floda, Zweden in 2012. Om hier beter vorm aan te geven, vestigden beide bureaus zich in 2013 in dezelfde studio in Stockholm.

 

Sindsdien is met een gezamenlijke team gewerkt aan de verschillende opgaven die de twee bureaus binnenhaalden, zowel in binnen- als buitenland. Een logische vervolgstap was het samenvoegen van de bureaus.

Meer informatie: www.mandaworks.com

Reageer op dit artikel