nieuws

111 inzendingen NRP Gulden Feniks 2015

Architectuur

111 teams hebben hun gebiedstransformatie-, transformatie- of renovatieproject ingediend voor de NRP Gulden Feniks 2015.

111 inzendingen NRP Gulden Feniks 2015

In de categorie gebiedstransformatie kwamen 16 inzendingen binnen, bij transformatie 39 en voor renovatie 54.

Alle inzendingen zijn te bekijken op de site en verschijnen in juni in het NRP Gulden Feniks magazine.

Het eerste juryberaad onder voorzitterschap van Karin Laglas vindt half maart plaats, waarna de jury een eerste selectie van projecten zal bezoeken. Projecten op de longlist worden hierover in de derde week van maart geïnformeerd. Op basis van de bezoeken kiest de jury de genomineerden, die zij in april bekendmaakt. De prijzen worden woensdag 3 juni uitgereikt op de Provada.

Uit de inzendingen wordt eveneens een winnaar gekozen voor de prijs Low Budget, High Impact.

  

Cultuurcentrum Energiehuis (foto) won vorig jaar in de categorie Transformatie. Verder wonnen Central District (Gebiedstransformatie), het Cygnus Gymnasium (Renovatie) en Fenixloods II (Low budget, high impact).

 

 

Reageer op dit artikel