nieuws

Video van de week: One Night in … Tokyo

Architectuur

Iedere week selecteert de redactie van de Architect de Video van de Week. Dat is een kort filmpje dat een connectie heeft met het werkveld van de architect. Video’s van de Week vallen op, omdat ze informatief, inspirerend, mooi gemaakt of soms gewoon entertainment. Zoals de video van deze week: One Night in … Tokyo.

Video van de week: One Night in … Tokyo

 

 

Het leven in de prefectuur Tokio gaat snel. Met ongeveer 35 miljoen inwoners en een dichtheid van 5920 inwoners per vierkante kilometer is het de grootste metropool van de wereld. En al deze mensen wonen, werken, studeren, reizen, winkelen en recreëren door de hele stad heen. In onderstaande video wordt dit mooi in beeld gebracht.

 

Actie abonnement de Architect

Hoe denk jij dat we in steden om kunnen gaan met de bevolkingsgroei?

Reageer op dit artikel