nieuws

Marc de Groot naar MVSA Architects

Architectuur

Marc de Groot (44) is per 1 januari 2015 toegetreden tot de directie van MVSA Architects in Amsterdam. Hij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van het bureau. Met zijn benoeming volgt De Groot Cor Kruter op die per die datum met pensioen is gegaan.

Marc de Groot naar MVSA Architects

 

 

Marc de Groot was van 1994 tot 1998 werkzaam bij een grote aannemer, HBM Amsterdam. Vanaf 1998 heeft hij als zelfstandige projecten begeleid in uiteenlopende sectoren, zoals overheid- en onderwijsinstellingen, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Van 2010 tot eind 2014 was hij partner bij A&O Bouwteampartners.

Rotterdam CS MVSA Jannes Linders
Rotterdam CS. Foto Jannes Linders

MVSA is onder meer bekend van de ontwerpen voor het ING House aan de Amsterdamse Zuidas, New Babylon in Den Haag en Rotterdam Centraal.

Actie abonnement de Architect

 

 

Reageer op dit artikel