nieuws

Ruimte voor Ruimdenkers

Architectuur

Overijssel kampt met leegstand en met gebieden die wachten op een nieuwe bestemming. Speciaal hiervoor heeft de provincie de prijsvraag ‘Ruimte voor Ruimdenkers’ voor jong talent uitgeschreven. Inschrijven kan tot 30 november. De winnaar krijgt 20.000 euro om zijn of haar plan verder uit te werken.

Ruimte voor Ruimdenkers

Jonge ontwerpers/ondernemers/starters kunnen in teamverband aan de slag bij adviesbureaus waar de provincie mee samenwerkt voor coaching. Op 18 december worden de teams die het tegen elkaar opnemen tijdens een Pitch gepresenteerd.

Voor de leegstandlocaties kunnen eigenaren hun locatie aanmelden. Mogelijk werken de Ruimdenkers een plan of ontwerp uit voor een ingezonden leegstandlocatie.

Op 13 maart 2015 presenteren alle teams hun plannen en ontwerpen en wordt de winnaar gekozen door een deskundige jury en het aanwezige publiek. Het winnende team krijgt €20.000,- om het plan verder te ontwikkelen.

Meer informatie over de prijsvraag: www.ruimtevoorruimdenkers.nl

Reageer op dit artikel