nieuws

Mwah krijgt shop-in-shop in GROOS Rotterdam

Architectuur

Vanaf vorige week vrijdag is er in GROOS, het warenhuis voor Rotterdamse ontwerpers, een shop-in-shop van Mwah te zien. Mwah maakt producten met creatieve tekst als basis. Het ontwerp van HUNK-design is gebaseerd op de krachtige vormgeving van de tekstuele verwenners.

 

 

Rotterdam in de hoofdrol

De shop-in-shop is een samenwerking tussen verschillende Rotterdamse pareltjes. GROOS verzamelt in hun winkel de mooiste producten van Rotterdamse ontwerpers. In de producten en performances van Mwah speelt de havenstad vaak de hoofdrol. HUNK-design, het bureau dat de shop-in-shop heeft ontworpen, is gevestigd in Rotterdam.

Shop-in-shop

HUNK-design heeft de krachtige vormgeving van Mwah omgezet in een direct te herkennen shop-in-shop. Een dikke, zwarte rand met het logo van Mwah is opvallend en werkt als entree voor het universum van Mwah-producten. De kloeke boekjes, stickers en magneetjes van Mwah worden geëtaleerd tegen een witte muur. De opvallende stickers en boekjes, met teksten als “Wie dit leest is te gek” en “Plak me dan” steken af tegen de witte planken en zwarte kubussen van het ontwerp. HUNK-design heeft met hun sterke handschrift het voorheen vergeten hoekje van GROOS omgetoverd tot niet te missen plek in de winkel.

GROOS is gevestigd op Schiekade 203, 3013 BR Rotterdam en is geopend van woensdag t/m zondag.

Reageer op dit artikel