nieuws

Hitte in de Delta – De Nieuwe Architect

Architectuur

Waar voorheen architecten werden behandeld als heuse popsterren staan zij nu door hun geslonken kansen op de arbeidsmarkt minder in de spotlights, er wordt zelfs gesproken over een ‘verloren generatie’. Zo schrijft Architectuur Lokaal als intro bij hun manifestatie Hitte in de Delta, De nieuwe Architect op 28 november.

Hitte in de Delta – De Nieuwe Architect

De Delftse studenten zijn echter vol vertrouwen en staan open voor verandering. Hoe realistisch is dit beeld van de nieuwe generatie architecten over de toekomst van het vakgebied en wat betekent dit voor de opdrachtgevers. Thijs Asselbergs, Floris Alkemade, Pieter Stoutjesdijk en Gerjan Streng gaan op 28 november hierover in debat. 

Hitte in de delta is de zesde editie van de landelijke manifestatie voor en over (publiek) opdrachtgeverschap en ontwerp, die Architectuur Lokaal vierjaarlijks organiseert in het jaar van de gemeenteraadsverkiezingen. Bestuurders, ontwerpers, kennisinstellingen, ambtenaren, ontwikkelaars en corporaties uit de voorhoede delen hun innovatieve ideeën met collega wethouders, raadsleden, gedeputeerden, dijkgraven en alle anderen die betrokken zijn bij opdrachtgeverschap en ontwerp in Nederland.

Hitte in de Delta – de Nieuwe Architect
28 november, Tohuistuin, Amsterdam
Meer informatie

 

Actie abonnement de Architect

 

Reageer op dit artikel