nieuws

Genomineerden Duurzame Bouwvrouw Award bekend

Architectuur

Tien genomineerden voor de Duurzame Bouwvrouw Award zijn bekend gemaakt op het speciale evenement vanmiddag bij Dubo Techniek in Zaltbommel. Tot en met september kan het publiek stemmen op Ellen van Acht, Annette Augustijn, Esther van Eijk, Odette Ex, Anke van Hal, Cora Jongenotter, Elphi Nelissen, Sylvia Pijnenborg, Elianne Demollin-Schneiders en Bianca Seekles.

Genomineerden Duurzame Bouwvrouw Award bekend

Samen met Dubotechniek Bedrijven en vakblad Warmtepompen organiseert Cobouw dit jaar voor het eerst de Duurzame Bouwvrouw-verkiezing. Deze prijs is bedoeld als stimulans voor de vrouwelijke manager op weg naar een vooraanstaande positie. Op Ecobouw in september dit jaar wordt de Duurzame Bouwvrouw Award uitgereikt.

Jury

De jury, bestaande uit voorzitter Jacqueline Cramer, Marjet Rutten, Mascha van den Heuvel, Jan-Willem van der Groep en onze Marit Overbeek, onderwierp de aangedragen kandidaten aan een aantal criteria. Zo keek de jury onder andere naar uitzonderlijke prestaties die de bouwvrouw levert op het gebied van duurzaamheid, op hoe ze de business op duurzame wijze naar economisch rendement leidt en daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit vindt in de praktijk.

Duurzaam bouwen

Op het nominatie-evenement spraken Mascha van den Heuvel, directeur Dubotechniek Bedrijven, en Marlene Dekkers, eigenaar Marketing Accent, over hoe je jezelf online duurzaam op de kaart kan zetten. Vervolgens hield Jacqueline Cramer, directeur van het Utrecht Sustainability Institute, een lezing met de titel Duurzaam bouwen is mensenwerk.

Stemmen

Je kunt tot en met 22 september hier je stem uitbrengen op een van de genomineerden.

Reageer op dit artikel