nieuws

Wie is jouw favoriet?

Architectuur

Of ze er komen is nog onzeker, want de realisatie van het Kunstencluster ArtA in Arnhem hangt af van de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen, maar vier architectenbureaus dienden hun ontwerpen in voor het onderkomen van Museum Arnhem en Focus Filmtheater aan de Rijnkade. Architectuurstudio HH met SO-IL en ABT, De Bjarke Ingels Groep (BIG) met Allard Architecture, het Japanse Kengo Kuma & Associates en NL Architects.

 

Tot en met zondag 9 maart kunnen belangstellenden voor de jury een reactie achterlaten op de visies van de vier architectenbureaus.

De jury presenteert haar keus dit voorjaar aan het zittende college. Besluiten worden pas genomen door het nieuwe college, dat na de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart wordt samengesteld.

Reageer op dit artikel