nieuws

Stations potentierijke kantoorlocaties

Architectuur

Stationslocaties zijn zeer potentierijke locaties voor kantoren, stelden ontwikkelaars en flexwerkplekondernemers al eind vorig jaar. Dinsdag 28 januari worden de mogelijkheden en problemen verder uitgediept op het congres ‘Kantoor op het station van de Toekomst.’ De veranderingen in de huidige manier van werken en de inrichting van werkplekken en het aanbod van kantoorruimte zullen centraal staan.

Stations potentierijke kantoorlocaties

Doel van het congres Kantoor op het station van de toekomst is te achterhalen hoe effectief werkplekken op stationslocaties zijn in de huidige samenleving. Past deze nieuwe werkplek binnen de ontwikkeling van de manier waarop men tegenwoordig (samen)werkt? Op het congres spreekt onder andere Ronald van der Hoff, president van CDEF en oprichter van Seats2Meet, trendwatcher en schrijver van het boek ‘Society 3.0’, waarin hij een beeld schetst van de transitie die onze samenleving doormaakt.

Spoorzones

Ten tweede komt Frank van der Sluys aan het woord. Hij is research manager bij DTZ Zadelhoff en zal zijn onderzoek naar de ontwikkelingen van de kantorenmarkt rondom stationslocaties in Nederland presenteren. Als laatste zullen Vodafone en SNS Reaal hun visie delen over werken nabij spoorzones, nu en in de toekomst. Beide bedrijven hebben destijds bewust gekozen voor een locatie nabij een spoorzone. 

NS Stations, Gemeente Breda, DTZ Zadelhoff en De Nieuwe Staat organiseren het congres in het MEZZ, Breda. Aanmelden kan op de website van Breda Centraal.

 

Reageer op dit artikel