nieuws

Claus en Kaan uit elkaar

Architectuur

De wegen van Felix Claus en Kees Kaan scheiden dit jaar. Zij verstuurden vandaag een persbericht met de mededeling dat de 27-jarige samenwerking in Claus en Kaan Architecten wordt beëindigd: “Architectuur is […] ingrijpend veranderd en wij vinden dat we hierop moeten reageren met een aanpassing van onze organisatie: vanaf 1 januari stoppen we met Claus en Kaan. Maar wij stoppen niet.”

Claus en Kaan uit elkaar

De tekst van hun mail luidt:

“In 1987 zijn we Claus en Kaan Architecten gestart. Na negen jaar intense persoonlijke samenwerking besloten we in 1996 verder te gaan vanuit onafhankelijke vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, verbonden door een gemeenschappelijke visie en aanpak.

Architectuur is sindsdien ingrijpend veranderd en wij vinden dat we hierop moeten reageren met een aanpassing van onze organisatie: vanaf 1 januari stoppen we met Claus en Kaan.
Maar wij stoppen niet.
Binnenkort informeren we u over onze plannen.

Nu willen we u graag hartelijk bedanken voor uw vriendschap en vertrouwen. U hoort van ons!”

 

Reageer op dit artikel