nieuws

Agendatip Flat(s) Ossip van Duivenbode

Architectuur

Aandacht voor de tweede dimensie; het oppervlak van de foto, de gevel als vlak: in zijn foto’s laat de jonge Rotterdamse architectuurfotograaf Ossip van Duivenbode zien dat voor, in of achter dat oppervlak ondanks alle uitgestrekte platheid toch sporen van leven te vinden zijn. Vrijdagavond opent zijn expositie ‘Flat(s)’ in GROOS/30KUUB in het Rotterdamse Schieblock.

Agendatip Flat(s) Ossip van Duivenbode

Het jachtterrein van Ossip van Duivenbode bevindt zich rondom het Rotterdamse Hofplein, Schieblock en de Hofbogen. Geen wonder, want hoewel zijn portfolio hem inmiddels ver buiten Rotterdam bracht, houdt Ossip het wat betreft vrij werk graag dicht bij huis – hij woont aan het Hofplein. Galerie 30KUUB, een expositieruimte van 30 kubieke meter in het Schieblock waar architecten en andere ontwerpers zich kunnen manifesteren, dat zich middenin Ossips jachtgebied bevindt, wil daarom zijn vrije werk tonen.

De openingsborrel is vrijdag 31 januari om 17 uur in GROOS/30KUUB in het Schieblock. Toegang is gratis. 

Reageer op dit artikel