nieuws

Nieuw hoofdkantoor Chinese mineraalwaterproducent

Architectuur

China’s grootste producent van mineraalwater Nongfu Springs neemt Jaspers-Eyers in de arm voor het ontwerp van een nieuw hoofdkantoor in Hangzhou. Het bureau is op zoek naar Belgische fabrikanten die de nodige materialen in China kunnen leveren.

Nieuw hoofdkantoor Chinese mineraalwaterproducent

 

Nongfu Spring maakt deel uit van de groep Yang Sheng Tang (YTS), een grote speler op de Chinese markt die onder meer actief is in de voedingssector en de biomedica. YTS vraagt een complex dat in de eerste fase vier gebouwen omvat met een totale vloeroppervlakte van 68.000 m² en een ondergrondse parking van 25.400 m².

Daarnaast komen er onder meer ook een restaurant, kinderdagverblijf, fitness, zwembad, supermarkt, feestgelegenheid en een aantal te verhuren kantoorruimtes. In een tweede fase komen er nog eens 40.000 m² kantoor- en laboruimte bij. In het voorjaar van 2015 zouden de eerste 4 gebouwen klaar moeten zijn.

 Lees meer op www.architectura.be

 

Reageer op dit artikel