nieuws

ONO Architectuur wint VELUX-renovatiewedstrijd

Architectuur

VELUX heeft de start aangekondigd van een klimaatrenovatieproject in Brussel. Klimaatrenovatie paart gezondheid en welzijn aan hoge energie-efficiëntie. Het project begon met een architectuurwedstrijd. ONO Architectuur is uitgeroepen tot de winnaar en zal een huis renoveren in Anderlecht dat voldoet aan de specificaties.

ONO Architectuur wint VELUX-renovatiewedstrijd

VELUX is een strategisch partnerschap aangegaan met de sociale huisvestingsmaatschappij de Anderlechtse Haard, die eigenaar is van ongeveer 3.600 sociale woningen in Brussel.

Voor de renovatie is een compacte halfopen bebouwing ter beschikking gesteld die dateert uit het midden van de jaren 20 en in zeer slechte staat verkeert. Onlangs werd het Antwerpse architectenbureau ONO Architectuur geselecteerd als het winnende team uit een pool van vijf architectenbureaus die waren uitgenodigd voor een wedstrijd.

Lees verder op architectura.be

Reageer op dit artikel