nieuws

Erick van Egeraat ontwerpt World Fashion Club

Architectuur

Erick van Egeraat is geselecteerde voor het ontwerp van het World Fashion Restaurant, Café & Club. Dit concept, waarin mode centraal staat, wordt ontwikkeld voor verschillende wereldsteden.

Erick van Egeraat ontwerpt World Fashion Club

De eerste wordt gerealiseerd in Moskou, in de Mercury Tower, momenteel de hoogste wolkenkrabber van Europa. Het WF Café komt op de eerste verdieping, op de tweede verdieping het WF Restaurant & Club. De belangrijkste ruimte wordt is een amfitheater voor modeshows, concerten, optredens en andere evenementen. Daarnaast zal een serie kleinere ruimtes worden ontwikkeld voor het houden van business meetings, kleine conferenties en master classes.

Erick van Egeraat verwacht dat het project een nieuwe standaard zal zetten als exclusieve en modieuze locatie voor business meetings, presentaties en entertainment evenementen. “Het ritme van MIBC Moscow-City (Moscow International Business Centre, red.) zal hier voelbaar zijn.”

WF restaurant, Cafe&Club opent naar verwachting in de tweede helft van 2014.

Reageer op dit artikel