nieuws

Agendatip: Talks about architecture

Architectuur

Vanaf donderdag 21 november worden er vier architectuurlezingen georganiseerd onder de naam ‘Talks about architecture’. Dit initiatief, georganiseerd door architectenbureau De Kort Van Schaik, biedt jonge Europese architecten een podium.

Agendatip: Talks about architecture

‘Talks about architecture’ is een nieuw programma van verschillende lezingen waarin architectuur op een artistieke manier wordt benaderd. Het idee achter ‘Talks’ is dan ook om een programma te verzorgen dat zich duidelijk onderscheid van het huidige aanbod van architectuurlezingen, waarin architectuur voornamelijk gezien wordt als ‘discipline in crisis’.

Tijdens de eerste lezing op donderdag 21 november zal het Griekse bureau Point Supreme Architects het spits afbijten. Dit in 2007 opgerichte bureau werkt vanuit Athene aan zelf geïnitieerde projecten voor transformatie van de hedendaagse stad.
Naast Point Supreme zullen verschillende Belgische bureaus, TRANS, ONO en Gijs van Vaerenbergh, de lezingreeks voortzetten.

 Talks about architecture
Programma:
21 november 2013: Point Supreme
19 december 2013: TRANS
13 februari 2014: ONO
20 maart 2014: Gijs van Vaerenbergh

Tijd: 20.00
Locatie: Garage Rotterdam
              Goudsewagenstraat 27
              3011RH Rotterdam
Kosten: €5,-

Reageer op dit artikel