nieuws

Agendatip: REWIRE Festival 2013

Architectuur

Aankomend weekend, 8 en 9 november, zullen verschillende locaties in het centrum van Den Haag worden getransformeerd tot hybride plekken, waar architectuur, muziek, beeldende kunst en cinema samenkomen tijdens de derde editie van het REWIRE festival.

Agendatip: REWIRE Festival 2013

Het REWIRE festival is een evenement waarin verschillende vormen van kunst bij elkaar worden gebracht. Overdag zullen workshops, lezingen en artist talks worden georganiseerd, ’s avonds optredens, performances en concerten. Zelfs in de nacht zullen er activiteiten zijn met dancemuziek, videokunst en projectiekunst.

Het festival vindt dit jaar voor het eerst niet plaats in het gebied Rond de Energiecentrale, maar op verschillende locaties in het stadscentrum, waaronder Prins27, Paard van Troje, GEMAK, Acte de Presence en de Teresa van Avila kerk. GEMAK zal tot 14 december in het teken staan van een langer lopende tentoonstelling. Deze tentoonstelling, waarin onder andere werk getoond zal worden van Berend Strik, Lyndsey Housden, Nishiko en Jonas Lund, zal in het teken staan van de relatie tussen mensen en de moderne overvloed aan informatie en over hoe festivals inspireren.

Locatie: Centrum Den Haag
Data: 8&9 november
Tentoonstelling: tot 14 december

Reageer op dit artikel