nieuws

Win een exemplaar van De Flexibele Stad

Architectuur

Hoe moet het nu verder met de ruimtelijke ontwikkeling en het bouwen in Nederland? Daar schreven de architecten Tom Bergevoet en Maarten van Tuijl ‘De flexibele stad’ over. De redactie van de Architect mag 5 exemplaren van het boek, uitgegeven door nai010 uitgevers, gratis weggeven.

Win een exemplaar van De Flexibele Stad

 

 

Het boek De Flexibele Stad is bedoeld voor iedereen die actief is in de bouwkolom; van vastgoedmanagers tot ontwerpers en van beleidsmakers tot eindgebruikers. De auteurs hopen dat hun boek bijdraagt aan een mentaliteitsverandering en willen nieuwkomers wegwijs maken in het speelveld van ruimtelijke ontwikkeling.

De Flexibele Stad bevat 53 succesvolle voorbeelden van wonen, retail, kantoren, braakligging, erfgoed en krimpgebieden en 8 braakliggings- en leegstandkaarten. Om meer te weten over de auteurs Tom Bergevoet en Maarten van Tuijl en hun redenen dit boek te schrijven, kun je hier hun blog lezen.

Succesvolle voorbeelden

Wil je kans maken op een van de boeken, stuur ons dan een mail met het volgens jou succesvolste voorbeeld van een nieuwe vorm van ruimtelijke ontwikkeling en een korte argumentatie. Zet er je naam en volledige adresgegevens bij en stuur dit naar redactie@dearchitect.nl.

Het boek van uitgeverij nai010 publishers wordt vandaag om 14 uur gepresenteerd in de leegstaande Suikerfabriek, Van Heemskerckstraat 101 te Groningen, na een bijeenkomst van het G32-stedennetwerk. Het is te bestellen via deze link.

 

Reageer op dit artikel