nieuws

Toekomstbestendig bouwen voor veranderend gebruik

Architectuur

Duurzaam bouwen vraagt om andere kijk op waardecreatie, financierings-modellen en verdienmodellen dan we gewend waren. Op de tweede dag van Ecobouw leidde Toine Al, hoofdredacteur a.i. van Vastgoedmarkt, een sessie over de financiering van de duurzaamheid. Welke aanpak zien we in de praktijk? Hoe krijg je de Total Lifecycle Costs goed in beeld? Hoe ga je om met voorinvesteringen? Wie gaat deze maken en hoe worden ze terug verdiend?

Toekomstbestendig bouwen voor veranderend gebruik

Kijk voor al het nieuws op de themapagina Duurzaam bouwen, waar nieuws van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect op te vinden is met het label ‘duurzaamheid’. Deze themapagina is ook te bereiken via www.ecobouw.net/content/nieuws

Vandaag is de laatste dag van Ecobouw in de Utrechtse Jaarbeurs. Gratis kaarten zijn nog steeds via deze link te verkrijgen.

Reageer op dit artikel