nieuws

International Cosentino Design Challenge van start

Architectuur

Cosentino Group, het Spaanse bedrijf gespecialiseerd in de productie en distributie van innovatie oppervlakken voor architectuur en design, presenteert de achtste editie van de International Cosentino Design Challenge.

International Cosentino Design Challenge van start

 

 

Dit jaar wordt van de studenten in de categorie Design gevraagd om na te denken over ‘Cosentino en kunst’, waarbij de student eender welke toepasselijke ruimte of plek kan kiezen, waarbij rekening moet worden gehouden met de relatie tussen kunst, ruimte, de toeschouwer en de Cosentino-producten.

In de categorie Architectuur zal het thema bestaan uit een bestemmingswijziging van een historisch/symbolisch gebouw ergens ter wereld, naar keuze van de student, met bijzondere aandacht voor de buitenkant.

Deelname kan door alle studenten van elke school of instelling voor hoger onderwijs voor architectuur of binnenhuisarchitectuur wereldwijd, die zijn ingeschreven voor academiejaar 2013-2014. Wel dienen de deelnemers Cosentino-materialen te gebruiken in de eindprojecten

Voorstellen kunnen worden ingediend van 28 februari 2014 tot uiterlijk 1 juni 2014. Alle ontwerpen moeten elektronisch worden ingediend via de website van de wedstrijd.

Meer informatie

Reageer op dit artikel