nieuws

Transformatie kantoorpand naar woningen in Veenendaal

Architectuur

Van der Meijden Vastgoed startte vandaag met de verbouw van kantoorgebouw Spoorstede bij station Veenendaal-Centrum. De ontwikkelaar transformeert 2000 m² leegstaande kantoorruimte tot 30 (starters)woningen met een commerciële plint.

Transformatie kantoorpand naar woningen in Veenendaal

De ontwikkeling komt tot stand in nauwe samenwerking met NS Stations, tot voor kort eigenaar van het pand. De transformatie van het leegstaande kantoor naar commerciële ruimte en wonen draagt volgens NS Stations bij aan een levendig en sociaal veilig station.

Inmiddels zijn er 22 appartementen verkocht, hoofdzakelijk door middel van social media. Van der Meijden Vastgoed geeft aan dat zij op zoek is naar soortgelijke locaties. Ondanks deze moeilijke tijd liggen er volgens de ontwikkelaar voldoende kansen om nog meer transformaties te realiseren.

Reageer op dit artikel