nieuws

Ontwerp het Paviljoen voor de toekomst in Gent

Architectuur

Heb je altijd al een creatie willen toevoegen aan het Gentse straatbeeld? Dat kan nu dankzij de ‘Groote Gentsche ontwerpwedstrijd Paviljoen 13’. Iedereen binnen de Europese Unie kan en mag deelnemen: jong en oud, architect of niet.

Ontwerp het Paviljoen voor de toekomst in Gent

 

 

2013 staat met het evenement ‘Gent 1313, de eeuw van de vooruitgang’ volop in het teken van het eeuwfeest rond de wereldtentoonstelling. De Dienst Cultuurparticipatie van de Stad Gent wil iedereen uitdagen om een ‘paviljoen voor de toekomst’ voor de stad te bedenken. Jong en oud, individuen en collectieven, professionelen of bezielde beginners: iedereen mag meedenken over hoe het begrip paviljoen creatief kan worden ingevuld. De ontwerpen worden dit najaar, 100 jaar na ‘Gand 1913’, getoond op de ‘Groote Gentsche Tentoonstelling’.

De ontwerper krijgt carte blanche voor het ontwerpen van zijn paviljoen.

Lees meer op www.architectura.be

Reageer op dit artikel