nieuws

Nieuwe vakkennis van bouwkundige <br>specialisten bij NCOI – Start in september!

Architectuur

Het zijn zware tijden voor de bouw. Nieuwe marktomstandigheden, marges die onder druk staan en gedaalde financieringsbereidheid vragen om een nieuw ondernemerschap. Als architect heeft u een enorme innovatiekracht en strategische vernieuwing nodig om ook in deze tijden succesvol te zijn.

Nieuwe vakkennis van bouwkundige            <br>specialisten bij NCOI – Start in september!

NCOI Opleidingsgroep kan u en uw collega’s ondersteunen met een praktijkgerichte opleiding met direct toepasbare kennis. Een opleiding voor mensen als u, met een drukke baan en die direct en blijvend succesvol willen zijn in een veranderende markt.

Onze lesstof sluit perfect aan bij uw werk

Bij NCOI vindt u altijd een opleiding die perfect aansluit op uw eigen werksituatie. HBO- en Masteropleidingen, zoals de HBO-opleiding Architectuur, de HBO Bachelor Bouwkunde, specialisatie Architectuur en interieur of de Masterclass Architectuur en Techniek. U kunt al in september starten!

Kennis uit de praktijk

Omdat kennis voor u pas relevant is als u die direct kunt toepassen in uw werk, zorgen wij ervoor dat de actuele praktijk centraal staat tijdens de lessen. U koppelt de theorie aan uw eigen werksituatie, zodat u en uw collega’s direct rendement hebben van de opleiding.

Leren als het u uitkomt

Als architect heeft u vast een drukke agenda. Daarom kunt u onze opleidingen volgen op het moment dat het u uitkomt. Overdag, ’s avonds of in het weekend. Bovendien kunt u op verschillende momenten in het jaar starten en vindt u altijd een leslocatie bij u in de buurt.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over onze opleidingen? Neem dan contact met ons op via
035 – 6 400 411.

Reageer op dit artikel