nieuws

Kantoorgebouw Van Reysschoot in Gent

Architectuur

Arch & Teco Architecture and Planning ontwierp de renovatie van het kantoorgebouw Van Reysschoot in Gent, een opdracht van Aconcept Building Team. Het plan omvat een houten afwerking van de hele kantoorvilla. Hoewel deze afwerking de aandacht trekt, lijkt het gebouw ingebed in de residentiële buurt. A&T Architecture gaf aan architecura.be de details over de renovatie en de uitbreiding van het kantoorgebouw. De aannemer van het project is De Coene Construct.

Kantoorgebouw Van Reysschoot in Gent

De werken op de Kortrijksesteenweg zijn al sinds 2012 bezig en zouden snel klaar moeten zijn. De kantoorvilla werd niet alleen gerenoveerd maar ook voorzien van een nieuwbouw kantoorvolume.

Gent_Kantoorgebouw

Beide delen werden gebouwd als een combinatie van de twee gebouwen. Samen zijn er twaalf kantoren van verschillende groottes en een conciërgewoning te vinden in de gebouwen. Onderin is een gemeenschappelijke parking voorzien.

Lees verder op architectura.be

Reageer op dit artikel