nieuws

Jaarboek Architectuur in de iBookstore

Architectuur

Het Jaarboek Architectuur in Nederland is dit jaar voor het eerst digitaal verkrijgbaar. Het ‘internationale visitekaartje voor de vaderlandse bouwkunst’ (de Volkskrant) ligt in een Nederlandse en een Engelse editie in de iBookstore.

Jaarboek Architectuur in de iBookstore

Het overzichtswerk is bedoeld voor iedereen die vakmatig bij de Nederlandse architectuur betrokken is, of zich er eenvoudigweg voor interesseert. De iPad-versie bevat naast de complete inhoud van de gedrukte editie veel links. Het digitale boek heeft een eenvoudige navigatie en dankzij de zoomfunctie kunnen foto’s, plattegronden en doorsnedes extra gedetailleerd en scherp worden bekeken. Het iBook is te lezen met iBooks 3.0 of later op een iPad met iOS 5.1 of nieuwer.

Facts

Auteurs: Tom Avermaete, Hans van der Heijden, Edwin Oostmeijer, Linda Vlassenrood

€ 19,99 | Nederlands | ISBN 978 94 6208 0850 | Apple iBook  | 286 p |     design: Antenna Men

i    Nederlandse editie     Engelstalige editie

Reageer op dit artikel