nieuws

Inzenden voor Hedy d’Ancona-prijs 2014

Architectuur

De editie van de Hedy d’Anconaprijs 2014 voor excellente zorgarchitectuur, richt zich specifiek op gebouwen in de zorgsector waarbij stedebouw, tuin- en landschapsarchitectuur, architectuur en/of interieurarchitectuur het zorgconcept ondersteunen. Om innovaties te bevorderen staat deze editie open voor niet-conventionele opdrachtgevers die eigen initiatief tonen. Aanmelden en inzenden kan hier tot 30 september 2013.

Inzenden voor Hedy d’Ancona-prijs 2014

 

Iedereen kan een zorgproject, dat na 1 oktober 2011 is voltooid, voordragen voor deze tweejaarlijkse prijs: opdrachtgevers, ontwerpers, initiafiefnemers, zorgprofessionals, corporaties, ontwikkelaars, zorgondernemers, gemeenten, gebruikers. Het kan gaan om nieuwbouw, herbestemming, renovatie of om een gebiedsontwikkeling van een ensemble van gebouwen.

Meer informatie

Reageer op dit artikel