nieuws

Inzenden voor ARC13 – Interieur

Architectuur

Ook dit jaar reikt de redactie van de Architect in samenwerking met PLAN@OFFICE de ARC13 Interieur award uit. Deze prijs wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Doel van ARC13 Interieur is het versterken van een professionele en vernieuwende interieurdiscipline. Inzenden kan tot vrijdag 30 augustus.

Inzenden voor ARC13 – Interieur

 

 

 

ARC biedt een platform aan ondernemende en innovatieve ontwerpers, architecten, interieurarchitecten en productontwerpers, gerenommeerde bureaus, maar ook jonge professionals en verrassende samenwerkingsverbanden. Doel van ARC13 Interieur is het dichter bij elkaar brengen van de werelden van ontwerp, opdrachtgeverschap en productvormgeving.

Jury

De jury bestaat dit jaar uit:
– Peter Dautzenberg van Peter Dautzenberg+partners
– Roberto Meyer is directeur van MVSA in Amsterdam
– Michiel Hofman is architect partner bij Hofman Dujardin Architecten gevestigd in Amsterdam.
Bij de beoordeling let de jury op opgave, aanpak, samenwerking met andere disciplines en eindresultaat. De jury is onafhankelijk en doet een bindende uitspraak.

ARC13-trofee

Het winnende interieur krijgt de legendarische ARC13-trofee. De genomineerde ontwerpen worden, tezamen met het juryrapport, gepubliceerd in het novembernummer van de Architect, die verschijnt op donderdag 26 november 2013 Op die dag vind de feestelijke prijsuitreiking plaats en zullen de genomineerde ontwerpen worden tentoongesteld.

Inzenden

Het ontwerp moet zijn gemaakt in de periode 1 september 2012 – 30 augustus 2013 en kan worden ingeleverd via het online inschrijfformulier. Projecten moeten zijn gelegen in Nederland of Vlaanderen. Er is geen limiet aan het aantal projecten waarmee of categorieën waarin je kunt deelnemen en alle inzendingen die aan de voorwaarden voldoen worden gepubliceerd op productie.dearchitect.nl/projecten.

De inzending voor de ARC13 interieurprijsvraag dient voor vrijdag 30 augustus digitaal te worden ingestuurd via arc-awards.nl/inzenden. Verdere inlichtingen over de prijsvraagvoorwaarden en wijze van inzenden zijn te vinden op www.arc-awards.nl

 

Reageer op dit artikel