nieuws

BIG en West8 winnen in Miami Beach, USA

Architectuur

BIG heeft samen met West 8, John Portman & Ass, Fentress, Revuel TA Architects een plan gepresenteerd voor de ontwikkeling van het Conventioncentre in Miami Beach, Florida, USA.

BIG en West8 winnen in Miami Beach, USA

Miami Beach is een unieke stad in meerdere opzichten. Het is een van de jongste steden in de Verenigde Staten en misschien op dit moment de meest dynamische. Het stedelijk weefsel, gelegen onder de schaduw van tropische bomen en art deco luifels, wordt gekarakteriseerd door zijn levendigheid en vriendelijkheid. Behalve de locatie van het nieuwe conferentiecentrum. Dit ligt als een blok asfalt in het hart van het centrum van misschien wel het mooiste centrum van Amerika.

BIG Miami Beach 

BIG wil samen met West8, John Portman Ass, Fentress, Revuel TA Architects in het ontwerp Miami Beach, en zijn atmosfeer, verbinden met het gebouw dat dezelfde uitstraling moet krijgen. Het ontwerp bestaat uit een gebouw met paden, plaza’s, parken en tuinen.

In het hart komt een plein dat het middelpunt vormt voor de omgeving en als entree voor het gerenoveerde Jackie Gleeson Theater, als stadsplein voor het stadhuis en als een buitenarena voor het Latin American Cultural Museum en als de rode loper wordt voor de botanische ballroom.

Reageer op dit artikel