nieuws

Inschrijving ARC13 van start

Architectuur

Dit jaar reikt de Architect in samenwerking met GIRA en PLAN@OFFICE voor de tweede keer de ARC Awards uit tijdens het evenement ARC13. Vanaf vandaag kun je jouw project inzenden voor prijzen in de categorieën Interieur en Architectuur.

Inschrijving ARC13 van start

 

 

 

 

ARC13 Architectuur

Voor deze Award zijn wij op zoek naar recent gerealiseerde projecten waarin gebruik en techniek op innovatieve wijze op elkaar zijn afgestemd. Ook is duurzaamheid als integraal onderdeel van het ontwerp van doorslaggevend belang. In aanmerking komen projecten die een buitengewone architectuur combineren met een hoge performance op het gebied van duurzaamheid.

ARC13 Interieur

Deze prijs wordt uitgereikt aan een in Nederland of België gerealiseerd interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek. Het doel van ARC13 Interieur is het dichter bij elkaar brengen van de werelden van ontwerp, opdrachtgeverschap en productvormgeving.

 

Wie wordt de opvolger van Maarten Kloos, de winnaar van de ARC13 Oeuvre Award. Foto Roelina Holtrop 

ARC13 Oeuvre

Naast de bovenstaande categorieën reikt de redactie van de Architect ook de ARC13 Oeuvre uit. De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een persoon die een blijvende en vernieuwende bijdrage heeft geleverd aan de verbetering van de gebouwde omgeving. Voor de prijs komen naast architecten, interieurarchitecten den designers ook wetenschappers en opdrachtgevers in aanmerking.

De winnaar van de ARC13 Oeuvre Award wordt in september bekend gemaakt. Hij of zij houdt een key note-lezing tijdens de feestelijke prijsuitreiking. De jury is vrij in de keuze van de mensen die ze voor de prijs in aanmerking wil laten komen. Via de sociale mediakanalen van de Architect zullen de komende tijd suggesties voor potentiële winnaars van de Oeuvreprijs worden ingewonnen.

Inzenden

Inzenden voor ARC13 Architectuur, ARC13 Interieur of ARC13 Stoelontwerp kan tot en met vrijdag 30 augustus. Voorwaarde is wel dat je ontwerp is gemaakt of opgeleverd tussen 1 augustus 2012 en 31 juli 2013. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijk prijsuitreiking op donderdag 21 november.

Meer informatie over ARC13 en over de wijze van inzenden vind je op www.arc-awards.nl

Reageer op dit artikel