nieuws

Wat is jouw kijk op duurzaamheid?

Architectuur

Duurzaamheid is momenteel een belangrijk vraagstuk in de bouw. Duurzaamheid kent vele verschijningsvormen: terwijl de ene ontwerper zich richt op sociale duurzaamheid, richt een ander zijn pijlen op de techniek. De redactie van de Architect is benieuwd naar jouw kijk op duurzaamheid en heeft daarom een korte vragenlijst opgesteld.

Wat is jouw kijk op duurzaamheid?

De vragen variëren van wat je onder duurzaamheid verstaat tot of je je opdrachtgever – ook ongevraagd – adviseert over duurzaamheid. In welke fase van het ontwerpproces is advisering over duurzaamheid het meest effectief? In hoeverre kan het samenspel en de integratie van producten en processen leiden tot een verbetering van de kwaliteit of prijs/kwaliteit?

Respondenten maken kans op deel deelname aan het rondetafelgesprek over duurzaamheid op 12 juni onder leiding van Harm Tilman, hoofdredacteur van de Architect.

Vul hier de enquete in. Alvast bedankt voor je medewerking!

Reageer op dit artikel