nieuws

Slapen in een echte Dekkers

Architectuur

Het oude woonhuis van lingerieontwerpster Marlies Dekkers is omgetoverd tot B&B. Met het door haar zelf ingerichte overnachtingsadres wil zij gasten uit een hoger segment binnenhalen.

Slapen in een echte Dekkers

 

 

 

 

Volgens een artikel in het Algemeen Dagblad is het een lang gekoesterde wens van Dekkers, een eigen hotel. Door haar internationale werk heeft zij hier echter geen tijd voor, een B&B is dan ook een tussenoplossing.

Goedkoop is een overnachting niet, voor 350 euro per nacht, slaap je in een onderkomen met een fitnesszaal (eventueel met een personal trainer), dakterras en sauna. Mocht ze ‘in huis’ zijn dan maak je kans op een ontbijtje geserveerd door de beroemde lingerieontwerpster zelf.

Zij heeft haar oog laten vallen op bijvoorbeeld gasten als Jean Paul Gaultier die onlangs een bezoek bracht aan zijn expositie in de havenstad. Maar ook beroemde tennissers zoals Federer, Nadal en andere bezoeken de stad. Hier ziet zij haar kansen. Uit ervaring weet zij dat dit soort gasten op zoek is naar een speciale plek, die wil zij met de kamers uit haar oude woonhuis binnenhalen.

 B&B_Dekkers_gang 

Met het openen van haar eigen BB, genaamd MD Bed Breakfast,  begeeft Dekkers zich in een groeiende markt. In 2006 telde Nederland 3450 geregistreerde BB’s, in 2010 ruim 4000 en op dit moment zijn dat er tussen de 5500 en 6000, stelt de Stichting Bed Breakfast.

De accommodatie is te boeken via www.bedandbreakfast.nl 

Bron: Algemeen Dagblad

Reageer op dit artikel