nieuws

Ideeën gezocht voor Roermond

Architectuur

Stadslab Roermond, een initiatief van drie architecten, schrijft samen met het Cuypershuis de prijsvraag ‘Roermond in de Steigers’ uit. Het platform is op zoek naar het meest bijzondere idee voor de stad Roermond.

Ideeën gezocht voor Roermond

 

 

 

Stadslab Roermond, bestaande uit Alexander Augustus, Eric Brugman en Peter Kortekaas doen hun oproep aan iedereen voor de gebieden de Veldstraat, het Wilhelminaplein, de Oude Spoortunnel en de parkeergarage Oranjerie.

Het idee is een initiatief te ontwikkelen waarbij de schaal en aard van dat idee of initiatief geheel vrij zijn. Het kan een visionair, ruimtelijk, maatschappelijk of bouwkundig idee zijn of een combinatie hiervan.

Het platform is niet op zoek naar een volledig uitgewerkt plan maar naar (slechts) een bijzonder idee dat op een aansprekende wijze wordt gepresenteerd.

Reageer op dit artikel