nieuws

Archikidz Rotterdam zoekt architecten!

Architectuur

Op 25 mei 2013 vindt voor de tweede keer het jaarlijkse evenement voor 300 kinderen Archikidz Rotterdam plaats. Acht tot tien kinderen werken aan een tafel met een of twee architecten als begeleider. Elk kind bouwt zijn eigen droomhuis, luchtkasteel of fantasiebouwwerk, geïnspireerd op het thema van de dag. Archikidz Rotterdam 2012 from Archikidz Rotterdam on Vimeo.

Archikidz Rotterdam zoekt architecten!

Architecten gezocht!

Als dagarchitect introduceer je het thema van de dag bij de kinderen, stimuleer je de kinderen bij het ontwerpen van hun droomhuis, luchtkasteel of fantasiebouwwerk en help je de kinderen om een maquette te bouwen van hun ontwerp. Architecten begeleiden de kinderen in groepen van acht tot tien. Meld je aan via werving@archikidzrotterdam.com

Over Archikidz

Archikidz laat kinderen op een speelse manier kennis maken met hun gebouwde omgeving. Het is een vrolijk en sociaal evenement. Bovendien is het gratis, zodat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen bouwen. Het wordt georganiseerd en begeleid door honderd enthousiaste vrijwilligers en mogelijk gemaakt door sponsors en fondsen.

Archikidz vindt in steeds meer steden plaats. In Nederland nu in Rotterdam, Amsterdam en Bergen. Maar ook internationaal: in onder andere Buenos Aires, Barcelona en Sydney.

Archikidz, 25 mei, 13-16.00 uur in LP2 Las Palmas, Kop van Zuid. De toegang (voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar) is gratis.

Reageer op dit artikel