nieuws

Insturen Architectuurprijs Nijmegen 2013

Architectuur

Het Architectuur Centrum Nijmegen (ACN) organiseert, in opdracht van de gemeente Nijmegen, voor de vierde keer de Architectuurprijs Nijmegen. Doel is om de kwaliteit van de architectuur in Nijmegen onder de aandacht te brengen.

Insturen Architectuurprijs Nijmegen 2013

Iedereen kan een gebouw aanmelden dat in 2011 of 2012 in Nijmegen is opgeleverd. Voorwaarde is dat het project door een architect die in het architectenregister is opgenomen is ontworpen. Aanmelden kan tot 26 april via info@architectuurcentrumnijmegen.nl

De genomineerde projecten dingen naast een vakjuryprijs ook mee naar een publieksprijs. Een expositie van de inzendingen zal van 22 mei t/m 14 juli in het ACN te zien zijn. Het publiek kan t/m 16 juni in het ACN een stem uitbrengen. De prijzen worden aan de vooravond van de Dag van de Architectuur op vrijdag 21 juni uitgereikt.

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel