nieuws

Archikidz workshop: Bouw mee aan je eigen stad!

Architectuur

Op zaterdag 25 mei 2013 organiseert Archikidz Rotterdam een workshop voor kinderen van zeven tot twaalf jaar met het thema: Bouw mee aan je eigen stad! 300 kinderen bouwen onder begeleiding van architecten aan hun eigen droomhuis, kasteel of ander fantasiebouwwerk. Aan het eind van de middag vormen alle maquettes samen een grote stadsplattegrond.

Archikidz workshop: Bouw mee aan je eigen stad!

 

 

Archikidz vond vorig jaar voor het eerst plaats in Rotterdam. Op een speelse manier wordt er kennis gemaakt met de gebouwde omgeving. De toegang is gratis, zodat zo veel mogelijk kinderen mee kunnen bouwen.

De workshop vindt plaats in LPII in Las Palmas, Kop van Zuid op 25 mei 2013 van 13:00 tot 16:00 uur. Voor meer informatie kijkt u op de website.

 

Reageer op dit artikel