nieuws

Arcadis werkt aan olympisch dorp Rio

Architectuur

Een consortium met daarin het Braziliaanse dochterbedrijf van advies- en ingenieursbureau Arcadis is geselecteerd om projectmanagementdiensten te verlenen voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016. Dat maakte Arcadis maandag bekend zonder financiële details over de opdracht te vermelden.

Arcadis werkt aan olympisch dorp Rio

 

Het dochterbedrijf Arcadis Logos zal binnen het consortium diensten verlenen bij de bouw van het olympisch park en het olympisch dorp. Het project behelst 75 hectares met 34 sportvelden zoals tennisbanen, zwembaden en een wielerbaan.

Ook komen er ondersteunende gebouwen zoals een energiecentrale en een waterzuiveringsinstallatie. Verder komen er centra voor ontspanning en ontmoetingen en ruimtes voor educatief en commercieel gebruik.

De werkzaamheden moeten begin 2016 zijn afgerond.

Reageer op dit artikel