nieuws

Houten HoverHut als scheidingselement

Architectuur

HoverKraft (grafisch ontwerpers in Utrecht) vroegen ZakenMaker een markante plek te ontwerpen die dienst doet als scheidingselement. Het resultaat is de HoverHut, een houten kiosk in kubusvorm, die werk en overleg fysiek scheidt.

Houten HoverHut als scheidingselement

 

 

De op locatie gebouwde houten constructie is bekleed met esdoorn latten. De hele partij hout werd ‘tweedehands’ gekocht van een ander bouwproject in het oosten van het land. De binnenkant is bekleed met verschillende kleuren groene stof.

Na de bouw van de HoverHut bleef genoeg hout over voor het bedlampje Zzz.

Achter ZakenMaker zit Mathijs Cremers die afgelopen zomer, na vijf jaar werkzaam te zijn geweest als architect bij bureau SLA, zijn eigen bedrijf begon.

Reageer op dit artikel