nieuws

BNA Gebouw van het Jaar 2013 van start

Architectuur

Het is weer mogelijk om in te zenden voor de BNA competitie Gebouw van het Jaar. De wedstrijd staat open voor BNA-leden die met hun inzending kans maken op een regionale titel, een publieksprijs en de hoofdprijs: BNA Gebouw van het Jaar 2013.

BNA Gebouw van het Jaar 2013 van start

 

 

 

Inzenden kan tot en met 18 februari via www.bnagebouwvanhetjaar.nl. Vier vakjury’s beoordelen de projecten. Ze kunnen in iedere regio maximaal vijf projecten nomineren, waarvan er één regiowinnaar wordt. Uit alle nominaties kiest de landelijke jury de winnaar van de hoofdprijs. De voorzitter van de landelijke jury is Koen van Velsen (Architectenbureau K. van Velsen)

Publieksprijs

Ook dit jaar is er een publieksprijs. Het project met de meeste stemmen van het publiek krijgt de wildcard en dingt, samen met de nominaties van de vakjury’s, mee naar de BNA Gebouw van het Jaar Publieksprijs. Deze gaat naar het gebouw dat in de tweede ronde de meeste publieksstemmen trekt. Onder de stemmers voor de publieksprijs verloot de BNA een iPad.

De winnaars worden 16 mei 2013 bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel