nieuws

Doorstart na faillisement voor A12 Architectuur

Architectuur

Het Veenendaalse architectenbureau A12 Architecten. en haar zusterbedrijf CNL Management maken een doorstart. De bureaus, die in oktober door de economische crisis in een faillissement belandden, kunnen hun werk voortzetten onder de namen A12 architectuur bna en CNL Bouwplanadvies & Management.

Doorstart na faillisement voor A12 Architectuur

Die doorstart is mogelijk nu met de curator overeenstemming is verkregen over de overname van materiële en immateriële activa uit de faillissementen. De orderportefeuille is zodanig gevuld dat directeur Ton Bons en de betrokken medewerkers vertrouwen op een succesvolle doorstart van beide bedrijven.

In de doorstart spelen de ondertekening van de Realisatieovereenkomst voor de nieuwbouw van twee basisscholen in Rhenen, de Cuneraschool en de Springplank een cruciale rol. A12 architectuur voert de opdracht uit in samenwerking met BAM Utiliteitsbouw uit Utrecht. 

Directeur Ton Bons: “Onze medewerkers en ik zijn dankbaar voor de geweldige steun en de loyale reacties van opdrachtgevers en leveranciers in de moeilijke periode, die achter ons ligt. We grijpen deze kans met beide handen aan en zijn ervan overtuigd dat deze doorstart succesvol wordt, ondanks de economische tegenwind.”

Actie abonnement de Architect

Reageer op dit artikel