nieuws

Agendatip: Magische Vormen in het NAi

Architectuur

Elke vakantie is er iets speciaals te doen voor kinderen in het NAi. Deze kerstvakantie is dat Magische Vormen, aansluitend bij de tentoonstelling Louis Kahn – The Power of Architecture.

Agendatip: Magische Vormen in het NAi

 

 

De kinderen bezoeken eerst de tentoonstelling ‘Louis Kahn – The power of architecture’ samen met hun ouders of begeleiders. Geïnspireerd door de schetsen, tekeningen en maquettes, zoals de reusachtige maquette van de Stadstoren, kunnen de kinderen zelf aan de slag op het DoeDek. Hier bouwen kinderen hun meesterwerk met robuuste bouwblokken of juist met kleine Lego stenen.

Magische Vormen in het NAi

Tijdens de kerstvakantie van 22 december 2012 tot en met 6 januari 2013. Voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Voor oudere kinderen is er aansluitend bij dezelfde tentoonstelling in de boekwinkel een stoer schetsboek met opdrachten te koop. Het schetsboek kost €7,50, met een museumjaarkaart kost het €5,-.

De vakantieactiviteit, de kinderaudiotours en de toegang tot het museum zijn voor kinderen gratis. Het DoeDek is voor iedereen gratis toegankelijk.

Kijk voor meer kinderprogramma’s op www.nai.nl/museum/kinderactiviteiten.

Reageer op dit artikel